Kelet-Közép-Európa Blog

A blog Kelet-Közép-Európa és a Balkán történelmével, kultúrájával és hétköznapjaival foglalkozik. Itt olvashatsz programokról, eseményekről, könyvekről és tanulmányokról. Fedezz fel egy ismeretlen, de annál izgalmasabb régiót!

Képek

Hozzászólások

A Szolidaritás öröksége

2011.04.19. 08:46 :: kelet-europa

Lengyelországban is egyre többen szeretnék, ha véget érne az értelmes közéleti vitákat lehetetlenné tevő politikai megosztottság. Ezt jelzi a Szolidaritás régi harcosnője, Henryka Krzywonos népszerűsége.
 
A Wprost hetilap Henryka Krzywonost választotta a 2010-es év emberének. Az elismerést minden évben olyan személy kaphatja meg, aki a lap szerint a legjelentősebb politikai, társadalmi, gazdasági vagy kulturális hatást gyakorolt a lengyel társadalomra. De kicsoda Henryka Krzywonos, és miért éppen ő?
 
A teljes cikk a Szuverén oldalán olvasható!

Szólj hozzá!

Címkék: kultúra történelem 1980 lengyelország szolidaritás mitrovits miklós szuverén

A bejegyzés trackback címe:

https://kelet-europa.blog.hu/api/trackback/id/tr592838863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása