Kelet-Közép-Európa Blog

A blog Kelet-Közép-Európa és a Balkán történelmével, kultúrájával és hétköznapjaival foglalkozik. Itt olvashatsz programokról, eseményekről, könyvekről és tanulmányokról. Fedezz fel egy ismeretlen, de annál izgalmasabb régiót!

Képek

Hozzászólások

Tomasz Bagiński filmje a varsói felkelésről - A romok városa

2010.07.30. 08:18 :: kelet-europa

varsói felkelés 66. évfordulója alkalmából mutatják be augusztus 1-jén a Varsói Felkelés Múzeumában Tomasz Bagiński új filmjét, A romok városát (Miasto ruin). A film újdonsága abban áll, hogy számítógépes animációval mutatja be a felkelés utáni Varsót. Több mint 30 számítógépes szakember és grafikus segített a rendezőnek a film elkészítésében. Felhasználtak több mint 600 korabeli, a szovjetek által készített fényképfelvételt. A romok városa mindössze 5 perc 6 másodperc hosszú, a 45 másodperces trailert itt láthatjátok:

Bagiński - A romok városa (Trailer)

Bagiński korábbi alkotása - Katedrális

Szólj hozzá!

Címkék: film kultúra történelem varsó lengyelország 1944 világháború varsói nemzeti múzeum

A bejegyzés trackback címe:

https://kelet-europa.blog.hu/api/trackback/id/tr52186429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása